On-page SEO

Analizăm potențialul SEO al site-ului și identificăm strategiile de optimizare cele mai eficiente pentru a crește traficul organic din Google.

Search Starter 1500 ron/lună

 • Website cu 5 – 10 pagini
 • Optimizare on-page 3 cuvinte cheie de bază
 • Optimizare on-page 5 cuvinte cheie secundare
 • Optimizare title meta-tags, tag-uri H1, H2, H3, H4
 • Optimizare imagini site

Comandă acum

Search Growth 2000 ron/lună

 • Website cu 10 – 30 pagini
 • Optimizare on-page 5 cuvinte cheie de baza
 • Optimizare on-page 7 cuvinte cheie secundare
 • 1 Articol tematic pe Blog
 • Optimizare title meta-tags, tag-uri H1, H2, H3, H4
 • Modificari in sursa HTML, optimizare imagini site

Comandă acum

Întrebări frecvente

Cum începem?
Ne scrieți un mesaj cu detaliile afacerii și vă contactam noi.

Ce fel de servicii de promovare pe rețelele sociale oferiți?
Oferim o gamă largă de servicii de promovare pe rețelele sociale, care includ crearea și gestionarea de campanii publicitare, crearea de conținut personalizat și optimizarea paginilor de social media.

Ce rețele sociale puteți ajuta să promovați?
Suntem specializați în promovarea pe toate platformele majore de social media, inclusiv Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube și multe altele.

Cine plătește reclama?
Serviciile noastre includ crearea și gestionarea campaniilor publicitare, iar plata pentru publicitate este efectuată direct de către client în contul Facebook sau Google, pe baza unei facturi emise de aceștia. Nu intermediem plățile.

Cum măsurăm rezultatele?
Măsurăm succesul campaniilor noastre prin monitorizarea și analizarea datelor relevante, cum ar fi creșterea numărului de like-uri și urmăritori, rata de implicare a publicului, numărul de clicuri pe link-uri și alte metrice relevante. Vom furniza, de asemenea, rapoarte regulate care să evidențieze progresul campaniei.

Va exista un contract?
Da, va exista un contract. Acest contract este disponibil aici (Termeni si conditii de utilizare al serviciului), după plasarea comenzii, pe baza notei de comanda și a contractului se va emite o factura fiscala, acestea fiind documentele justificative emise de catre noi.

Pot renunța după prima lună?
Serviciul pe care îl oferim este disponibil sub formă de abonament lunar, iar în cazul în care nu sunteți mulțumit de acesta, aveți posibilitatea să renunțați în orice moment, însă nu mai devreme de finalizarea perioadei de 30 de zile aferentă contractului.

Cine se ocupă de postarile pe Facebook si Instagram?
Echipa noastra se va ocupa de aceste postari cat si de managementul paginilor conform cu pachetul achizitionat.

Pot avea mai multe pagini de Facebook/Instagram?
Puteti avea mai multe pagini pentru aceeasi afacere. Dar nu pentru o alta afacere! Pachetul contractat fiind pentru o singura afacere.

Vă ocupați și de website?
In cazul in care doriti modificari minore ale website-ului sau crearea unui website va putem ajuta cu referinte. Noi nu intervenim asupra acestei activitati.

Cine creează ofertele?
Având în vedere experiența noastră și feedback-ul de pe piață, vă vom ajuta să creați oferte speciale care să atragă clienții.

Ce tipuri de companii pot beneficia cel mai mult de serviciile dumneavoastră?
Orice companie care dorește să-și crească prezența și impactul pe rețelele sociale poate beneficia de serviciile noastre. În special, companiile cu o prezență slabă sau inexistentă pe rețelele sociale, precum și cele care doresc să-și îmbunătățească strategia de social media, pot beneficia în mod special de serviciile noastre.

Care sunt costurile serviciilor dumneavoastră de promovare pe rețelele sociale?
Costul serviciilor noastre variază în funcție de serviciile solicitate și de dimensiunea și complexitatea campaniei. Vom crea un plan personalizat și un buget pe baza nevoilor dumneavoastră și vă vom oferi o estimare a costurilor înainte de a începe lucrul.

Pot schimba pachetul achiziționat?
Se poate schimba pachetul in functie de nevoile pe care le aveti incepand cu luna care urmeaza.

Cât timp am nevoie de promovare?
Dvs puteti decide acest lucru. Noi va putem sugera ca promovarea sa nu se opreasca niciodata. O afacere sanatoasa are nevoie in permanenta de promovare.