Construiește-ți viitorul digital cu noi!

Descoperă serviciile noastre, axate pe performanță și inovație, pentru a asigura o creștere sigură și sustenabilă a afacerii tale pe canalele de promovare alese.

Contacteaza-ne

Ce va putem oferi?

Te ajutam sa descoperi potențialul digital maxim al afacerii tale. Prin serviciile noastre de promovare online și social media marketing, aducem brandul tău în prim-plan in mediul digital. Creăm strategii personalizate și conținut captivant pentru a atrage publicul țintă. Alege serviciul potrivit pentru tine sau contactează-ne pentru consultanță personalizată.

Social Media Marketing

Acum puteți să obțineți o poziționare competitivă în peisajul digital prin securizarea și gestionarea adecvată a prezenței online.

Afla mai multe
Promovare online

Implementăm tactici de publicitate plătită (PPC) pe platforme publicitare pentru a obține rezultate semnificative.

Afla mai multe
Administrare si optimizare

Serviciile noastre includ gestionarea și optimizarea paginilor și a conturilor de afaceri pentru a îmbunătăți prezența și vizibilitatea online.

Afla mai multe
On-page SEO

Analizăm potențialul SEO al site-ului și identificăm strategiile de optimizare cele mai eficiente pentru a crește traficul organic din Google.

Afla mai multe
Email Marketing

Ajungem la audiența potrivită prin strategiile personalizate, utilizarea instrumentelor avansate ne ajută să creăm campanii automate și să livrăm mesajele în momentele optime, maximizând astfel impactul și eficiența lor.

Afla mai multe
Consultanta de Marketing

Oferim consultanță, training și mentorat pentru a vă sprijini în crearea și implementarea planului de marketing digital și a strategiilor necesare pentru a vă atinge obiectivele.

Afla mai multe

Ești pregătit să-ți transformi
ideile în realitate?

În era digitală în care ne aflăm, Digital Marketing reprezintă o componentă esențială pentru succesul în afaceri.

Noi îți oferim cele mai potrivite servicii în acest domeniu, pentru ca tu să-ți poți duce afacerea la nivelul următor. Suntem o echipă de specialiști pasionați, cu o vastă experiență în domeniu și o abordare personalizată pentru fiecare client.

Îți oferim soluții complete, de la planificarea strategiilor de marketing și crearea de conținut, până la gestionarea campaniilor și analiza performanței.

În plus, te vom ajuta să fii mereu cu un pas în fața concurenței și să te bucuri de un succes pe termen lung.

Indiferent de dimensiunea afacerii tale sau de obiectivele pe care le ai, îți vom oferi servicii personalizate și eficiente, care să te ajute să îți atingi visurile și să îți transformi ideile în realitate.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și lasă-ne să te ajutăm să te faci remarcat.

Contacteaza-ne

Care sunt primii pasi?

1

Alege serviciul dorit

Selectează serviciul care ți se potrivește cel mai bine, completează cerințele pentru a transmite corect informațiile.

2

Transmite-ne cerințele

Ne transmiți toate informațiile de care avem nevoie pentru a efectua serviciul ales.

3

Setarea obiectivelor

Noi ne ocupăm de atingerea acestor obiective pe baza cerințelor și a bugetului transmis.

Cine suntem?

Echipa noastră este formată din specialiști în domenii precum PPC, Social Media, Email Marketing și analiză de date.

Avem o abordare integrată și strategică, oferind soluții personalizate pentru fiecare client și obiectivele lor. Colaborăm strâns pentru a crea campanii eficiente, care să genereze trafic, să crească conversiile și să îmbunătățească experiența utilizatorului. Suntem mereu în căutarea celor mai bune practici pentru a ne ajuta clienții să atingă succesul online.

Contacteaza-ne

Blog Amrah & Partners

De ce publicitatea de pe Facebook nu se transformă în conversii?

Fiecare detaliu contează - de la cunoașterea publicului și ajustarea fină a targetării, până la optimizarea experienței de pe site-ul tău cand vrei sa ajustezi și sa perfecționezi campaniile tale de publicitate pe Facebook.
Afla mai multe

Remarketing: O strategie pentru creșterea afacerii

Descoperă strategiile eficiente de remarketing pentru afacerea ta, cum poți atrage mai mulți clienți prin intermediul Google și Facebook Ads și cum să optimizezi campaniile tale de marketing digital pentru succesul afacerii tale.
Afla mai multe

7 pași esențiali de urmat dacă contul tău de Facebook este spart

Ai un cont de Facebook? Dacă da, atunci știi că securitatea acestuia este esențială. Însă, ce se întâmplă atunci când contul tău este compromis?
Afla mai multe

Greseli des intalnite in Social Media

Evitarea greșelilor este crucială pentru o prezență online de succes. Acest articol explorează în profunzime Greșeli des întâlnite în Social Media, oferind insight-uri valoroase și sfaturi practice pentru a naviga eficient în peisajul digital.
Afla mai multe

Strategii de targetare pe retelele de socializare: Cum sa ajungi la audienta dorita

Succesul unei campanii de social media depinde de evoluția și relevanța în ochii consumatorilor. Prin targetarea corectă și adaptarea constantă a strategiilor, companiile pot construi relații durabile și puternice.
Afla mai multe

7 Motive pentru care ai nevoie de un Consultant in Marketing

Intr-un peisaj digital in continua schimbare, marketingul poate fi cheia succesului afacerii, iar un consultant in marketing devine esential. Descopera beneficiile colaborarii cu un specialist in articolul nostru.
Afla mai multe

Care sunt motivele pentru care nu funcționează o campanie de marketing pe social media?

Descoperă de ce eșuează campaniile de marketing pe social media. De la conținut nepotrivit la targetare greșită, explorează cauzele în articolul nostru pentru a evita capcanele și a obține rezultate eficiente.
Afla mai multe

Retelele Sociale: Un univers interconectat care schimbă societatea

Stiai ca retelele sociale influențează relațiile personale și sfera afacerilor? Află cum să valorifici beneficiile lor și să gestionezi impactul negativ.
Afla mai multe

Crearea unui continut de calitate – cheia succesului online

Crearea conținutului de calitate e esențială în marketing. Monitorizarea metricilor, cunoașterea publicului și adaptarea conținutului sunt cruciale. Descoperă sfaturi și detalii în articol pentru succesul în crearea conținutului eficient.
Afla mai multe

6 Sfaturi de promovare online pentru afacerile aflate la început de drum

Optimizează-ți prezența online cu aceste 6 sfaturi cheie pentru promovare online. Crește eficient vizibilitatea afacerii și atrage clienți noi în mod constant.
Afla mai multe

Partenerii noștri